Wandel 3 daagse Strijp

  
Beste Wandelaars,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat de wandel 3 daagse Strijp 2020 niet door kan gaan i.v.m. het corona virus. Omdat de gezondheid boven alles gaat en omdat wij de regels van het RIVM volgen wordt de wandel 3 daagse verplaatst naar volgend jaar. Dit is super jammer, maar wel de beste keuze voor nu.
Wel zullen we er voor zorgen dat jullie de routes zelf kunnen lopen en zelf toch nog een wandel 3 daagse kunnen wandelen door Strijp heen. De routes zullen op deze facebook pagina worden gezet.
Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met het wandelen van de wandel routes en wij als organisatie kijken er naar uit om volgend jaar de wandel 3 daagse Strijp weer te organiseren en de routes samen met jullie te wandelen.
Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen en blijf gezond.

De organisatie van de Wandel 3 daagse Strijp

Corona-crisis

  

Beste buurtgenoten,

We worden allemaal opgeschrikt door de corona-crisis op dit moment. Jullie zullen er dan hopelijk begrip voor hebben dat we als Commissie Hoofdkwartier hebben besloten om tot nader bericht het Hoofdkwartier te sluiten voor alle bijeenkomsten. Daarmee hopen we ons steentje bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het virus. Dan kunnen we zo snel mogelijk weer gezellig samen komen om te kletsen, te eten en andere leuke dingen te doen. Pas goed op jezelf en je naasten.

Hartelijke groet, Marion, Marianne, Xander en Carina

Website in opbouw

  

De website is nog in opbouw, doch neemt u alvast een kijkje, en overweeg om eens af en toe weer eens binnen te kijken en het groeiproces gade te slaan.